santander

Hem d'anar amb cura amb la possibilitat que el rebot en els títols de l'entitat càntabra s'hagi esgotat. En qualsevol cas la clau està en el suport dels 3,89 euros.

  • 4,54€
  • 2,86%

El buit baixista d'aquest dijous, en els 4,12 euros, és ara la zona de resistència més immediata. Amb tot, el suport clau està en el moment actual bastant allunyat, concretament en el buit alcista dels 3,89 euros. Aquest '*gap', de principis d'any, ha estat emplenat en diverses ocasions. Però no s'ha tancat o cosa que és el mateix anul·lada, la qual cosa vol dir que continua actuant com a suport.

A la vista del gràfic diari adjunt el que hem de tenir clar és que tota possibilitat de recuperació del títol en termes de mitjà termini, més enllà dels típics rebots contra tendència, passa per que es respecti el suport abans esmentat dels 3,89 euros. Un tancament per sota d'aquest hauria d'interpretar-se com una més que probable volta a l'origen del moviment: els mínims de desembre en els 3,7 euros. Per a dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista dels 4,25 euros i per damunt i de major rellevància el buit baixista dels 4,41 euros.

santander180719

Noticias relacionadas

contador