ep ana botin presidenta banco santander 20181121200901
BANCO SANTANDER
4,36€
  • -0,11€
  • -2,54%

Tot i les importants caigudes l'entitat càntabra està aguantant el tipus millor que la mitjana del sector. I és que l'índex bancari europeu acumula una caiguda del 35% el 2018.

Si no fos per l'extrema debilitat que presenta el nostre selectiu, així com el conjunt de les borses europees, apostaríem per un imminent rebot en els títols de l'entitat càntabra cap a, com a mínim, la zona de l’aproximadament 4,5 euros (un 15% més amunt) que és per on passa la part alta del canal baixista. Però el fet que l'IBEX no sigui capaç de pujar al rebot de Wall Street, que des dels mínims d'aquest dimecres ha rebotat un 8%, és realment preocupant. I qui diu IBEX diu DAX, CAC o Eurostoxx 50.

Dit això, el preu és el preu i aquest sempre mana. I el que ens diu és que en aquest moment el tenim en suport, a la base del canal baixista. I aquí, mentre no es perfori, es compra. No es ven. Anem a veure què ens deparen els propers dies, ja que els nivells de 'sobrevenda' llancen lectures extremes en tots els terminis. O el que és el mateix, els preus estan demanant a crits forts rebots contra tendència... encara que sigui per després continuar caient.

santander281218
Gràfic setmanal de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador