ep banco santander 20171214084202
EUROPA PRESS

Santander ha comprat l’empresa de tecnologies financeres britànica Albert, que ofereix serveis de facturació i despeses per a autònoms i microempreses, segons ha informat en un comunicat. Albert ofereix eines de facturació i despeses intel·ligents que redueixen el temps que els seus clients autònoms dediquen a tasques d'administració financera.

L'operació, d'acord amb les dues companyies, permet unir la capacitat per oferir serveis financers de Santander amb l'experiència del client en facturació i despeses que ofereix l'aplicació Albert. Els clients de l’empresa de tecnologies financeres podran accedir a una àmplia gamma de productes i serveis financers desenvolupats per ajudar els autònoms i les microempreses. A més, Santander i Albert abordaran molts dels reptes als quals s'enfronten les petites empreses amb tecnologies "excel·lents i segures", ha assegurat l'entitat.

Santander ha comunicat que l'app d'Albert seguirà operant el negoci com sempre i no es produirà cap alteració en el servei que reben els clients.

El responsable de Tecnologia Digital i Innovació de Banc Santander, Lindsey Argalas, ha destacat la "visió clara" que té Albert sobre com es pot utilitzar la tecnologia per transformar l'experiència de portar un negoci. "Compartim la idea que els petits empresaris haurien de poder accedir a eines que els ajudin a treballar millor i que els proporcionen a l'àmbit financer les mateixes experiències d'immediatesa i funcionament que tenen a les seves vides diàries", ha assenyalat.

Per la seva banda, el conseller delegat i cofundador d'Albert, Ivo Weevers, ha destacat que l’empresa de tecnologies financeres s'ha convertit durant els últims tres anys en l'app de finances amb millor valoració del Regne Unit per a autònoms. "Ara que els treballadors per compte propi estan en augment és el moment perfecte per aprofitar el suport i l'experiència que ens brinda Grup Santander", ha apuntat.

"Aquesta associació ens permetrà dedicar una major atenció a la construcció d'una plataforma financera veritablement global per ajudar encara més les empreses", ha assegurat el cofundador i director tecnològic de l'Albert, Dan Bruce.

Noticias relacionadas

contador