sanofi-a-suivre-a-paris
92,06€
  • 0,83€
  • 0,91%

Des de setembre de 2018 podem veure com els títols de la farmacèutica gala es troben desplaçant-se dins d'un ampli lateral, amb suport als 72 euros i resistència als 80,50 euros. I aquí té el preu des de fa molts mesos a l'alça i a la baixa. I just ara el tenim en zona de ningú. Lluny de les zones de control per dalt i per baix.

Per tant, qui vulgui obrir llargs pot o intentar-ho en la base del lateral, amb prou pèrdues en preus de tancament setmanals per sota, amb objectiu de pujada cap als 80 euros. O bé, esperar a veure si en algun moment el títol serà capaç de tancar en espelmes setmanals per sobre dels 80,50 euros. En aquest cas, cal apostar per un desenllaç cap a nivells propers als 86 euros com a primer objectiu de pujada. La perforació de la base del lateral, seria un clar senyal de debilitat, avantsala d'un moviment cap a la zona de suport dels aprox. 70 euros (ajust del 61,8% de l'últim gran impuls).

El passat mes de juny vam conèixer que el consell d'administració de Sanofi nomenava Paul Hudson com a nou conseller delegat del laboratori francès a partir del pròxim 1 de setembre, qui substitueix així Olivier Brandicourt, que es jubila després de quatre anys al lloc, ha informat la empresa. Hudson, de 51 anys, ha desenvolupat la major part dels seus 28 anys de carrera en grans companyies farmacèutiques com Schering Plough, Astra Zeneca i Novartis. De fet, abans del seu nomenament com a màxim executiu de Sanofi era conseller delegat de Novartis Pharmaceuticals i conseller de Novartis. El nou conseller delegat de la farmacèutica francesa té previst traslladar-se a París a partir del mes de setembre, quan agafarà el relleu de Brandicourt que ha decidit jubilar-se aquest any. "Al llarg dels seus diversos càrrecs ha demostrat la seva visió estratègica, el seu fort lideratge i la seva capacitat per superar els grans reptes, particularment en termes d'innovació i transformació digital", ha indicat l'empresa i ha destacat l'experiència demostrada en el llançament amb èxit de nous productes.

contador