ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Sembla que el rebot de les últimes sessions s'ha esgotat i, si res no ho impedeix, tot apunta que aquest s'adreça cap a l'important suport dels 1,20 euros. La base del moviment lateral que actua com a suport des de fa gairebé quatre anys.

  • 1,78€
  • -1,11%
Análisis Técnico
S1
1.16
S2
1.54
R1
1.81
R2
1.81
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des que va començar l'última fuetada correctiva, a finals de setembre, hem repetit una vegada i una altra que el normal és que Audax Renovables acabés dirigint-se a l'important suport que presenta a la zona dels 1,20 euros: el suport horitzontal en què ha estat recolzant-se el preu des del 2018. Hi ha una dilatació cap al nivell dels 1,16 euros, però és cert que és a la zona dels 1,20 euros on ha rebotat més vegades. I aquí és on hauríem d'esperar el valor, si ho volem intentar pel costat llarg, o alcista.

O dit amb altres paraules, si ho hem d'intentar en aquest valor és als nivells de preu més propers possibles al suport dels 1,20 euros, amb una ordre de prou pèrdues última i en espelmes setmanals per sota dels 1,16 euros (els mínims d'octubre del 2018). Aquí, als 1,20 euros, és on l'equació rendibilitat-risc es fa òptima pel costat llarg o alcista. I com a gran resistència, encara que molt allunyada dels nivells actuals, tenim la directriu baixista que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del 2018 i que passa en aquest moment pels aproximadament 2,30 euros. Cosa que ara mateix és gens operativa, intranscendent.

adx081121
Gràfic diari d'Audax Renovables

Noticias relacionadas

contador