ep archivo   sede del banco sabadell en alicante comunidad valenciana espana a 17 de noviembre de
Joaquín Reina - Europa Press - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, al menys, tres punts de tangència o de suport a la mateixa. No ens val només dos punts de toc.

  • 1,89€
  • 1,34%
Análisis Técnico
S1
0.42
S2
0.6840
R1
1.06
R2
1.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i a la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen. I tot això és el que tenim al gràfic setmanal de Banc Sabadell. Una impecable recta resistència que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de principis de 2018 i que passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 0,67 euros. Coincidint pràcticament amb els màxims anuals (0,6840).

De la qual cosa es dedueix que per sobre dels màxims anuals, preferiblement amb comoditat i en espelmes setmanals, tindrem un fort senyal de fortalesa en els títols de l'entitat financera. Per sobre d'aquesta, la següent zona de control no pot ser un altre nivell que els nivells prepandemia: els màxims de començaments de 2020 als 1,0616 euros. Per sota, per la banda dels suports, el més immediat el tenim als 0,50 euros.

saba030921
Gràfic setmanal de Sabadell

Noticias relacionadas

contador