ep archivo   planta de rovi en granada
LABORATORIOS ROVI - Archivo

El rebot de la sessió de divendres passat encaixa a la perfecció dins del que pot ser un retrocés temporal a la nova zona de resistència, abans suport, que li confereix la base del canal alcista dels últims temps.

  • 83,60€
  • -1,01%
  • 122,13$
  • -2,30%
Análisis Técnico
S1
49.60
S2
65
R1
68.80
R2
68.80
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Rebots puntuals a part, el mal ja està fet, almenys pel que fa a curt termini, en l'estructura de preus de Rovi. Aquest va perforar el passat dijous, amb molt volum, la base (suport) del canal alcista pel qual s'estava desplaçant el preu des de juny de 2020. 14 mesos dins d'un canal alcista de manual, de llibre. De fet, si ens creiem el canal alcista perforat a la baixa la teoria resa que, com a mínim, hauria de caure el que és l'amplada del canal, i això el porta cap a nivells de preu propers als 45 euros.

D'altra banda aquest nivell és sempre una projecció de caiguda mínima teòrica. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim la zona dels 60 euros com a nivell més immediat i, sobretot, el buit baixista amb el qual va començar tot, als 65 euros. No cal dir que la notícia sobre el bloqueig de les vacunes al Japó per contaminació li pot fer molt de mal al valor i més quan aquest s'ha revalorat quasi un 250% des dels mínims de març de 2020. Encara puja un 35% durant el any malgrat la caiguda dels últims dies.

rovi300821
Gràfic diari de Laboratoris Rovi

Noticias relacionadas

contador