semiconductorescbpp1

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça.

  • 153,76$
  • 1,33%
  • 833,70€
  • -0,13%
  • 826,32$
  • 3,71%
Análisis Técnico
S1
3226
S2
3838
R1
4000
R2
4000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant. Això és el que sembla que podria estar tractant de dibuixar-nos l'índex de semiconductors de Philadelphia, més conegut com el SOX, que és el cor del Nasdaq. Pel bé i pel mal.

Aquest dimecres l'índex corregia amb certa força després d'un 'ral·li' des dels mínims d'octubre una mica més del 20%, cosa que deixa la porta oberta que simplement ens trobem davant d'un petit ajust de les alces prèvies. Caiguda que el podria portar sense gaires problemes cap al suport, abans resistència, dels aprox. 3.570 punts: la part alta del canal lateral-alcista pel qual s'ha estat desplaçant el preu des de finals del 2020. Una caiguda cap a aquesta zona encaixaria a la perfecció dins del que seria un simple retrocés temporal a la nova zona de suport, anteriorment resistència.

Finalment, observeu com de bé ha actuat la mitjana mòbil de 200 sessions, o MM200, com a suport en la fase correctiva iniciada a finals de setembre. Más precisió impossible.

sox111121
Gràfic diari de l'Índex de semiconductors (SOX)

Noticias relacionadas

contador