ep la presidenta de banco santander ana botin interviniendo via online en el ii foro economico
BANCO SANTANDER

Les caigudes des dels màxims anuals assolits al juny, del 17%, encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. Acció-fase de reacció es diu.

  • 4,49€
  • 1,64%
Análisis Técnico
S2
3.51
R1
3.77
R2
3.77
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu en què aquest corregeix per comprovar la fortalesa de què és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que un retrocés temporal és un rebot per després caure, mentre que una retirada temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que aparentment tenim en els títols de l'entitat càntabra. Un moviment correctiu que ha trobat suport en l'antiga directriu baixista, abans resistència. De manera que, des d'aquí, i amb les seves correccions contra tendència, el preu pot tractar de reestructurar-se de nou a l'alça amb un primer objectiu en els màxims anuals (3,51) i per sobre el buit baixista setmanal de finals de febrer de 2020 als 3,60 euros. I després, hi ha els nivells prepandemia als 3,51 euros.

san220721
Gràfic setmanal de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador