ep archivo   instalaciones de repsol
REPSOL - Archivo

La fase correctiva des dels màxims de fa aproximadament un mes en els títols de Repsol ha estat diària gairebé sense descansos ni rebots. I aquesta sembla haver trobat sòl en els màxims de gener, al seu dia resistència.

  • 15,01€
  • -0,03%
Análisis Técnico
S1
7.73
S2
9.73
R1
11.22
R2
11.22
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les importants caigudes en els títols de Repsol semblen haver trobat un sòl a nivells de suport claus: el rang dels 8,73 euros (màxims de gener)-8,93 euros (màxims de juny de 2020). És a dir, aquí confluïen important resistències en el seu moment i ara aquest nivell de preus sembla voler actuar de suport. A més presenta importants nivells de sobrevenda setmanals. Amb això no vull dir que el valor s'hagi de dirigir a la zona de màxims anuals, cosa que d'altra banda no crec que passi.

Però sí que podria desplegar un important rebot per després endinsar-se en un ampli lateral que duri diverses setmanes i fins i tot mesos, o el que és el mateix consumint temps. Per sobre, pel costat de les resistències, té els 9,57 euros (mínims d'abril) i per sobre dels màxims anuals als 11,22 euros. D'antuvi els títols de Repsol estan reaccionant a l'alça des de nivells de suport claus, que no és poca cosa.

rep210721
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador