ep repsol 20180726083801
EUROPA PRESS - Archivo

Les importants caigudes de finals de la setmana passada estarien emplenant el buit alcista de principis de setembre. Amb tot, el moviment lateral (de consolidació de nivells) en la petroliera continua intacte.

  • 14,87€
  • 1,29%

Moviment lateral que serveix per drenar/ajustar les importants pujades prèvies. És més, en teoria qualsevol acostament a la base del lateral, a la zona dels 16 euros, s'ha d'interpretar com una oportunitat per pujar al tren de les compres. Amb objectiu en els màxims anuals i històrics.

La setmana passada vam conèixer que CaixaBank sortia de Repsol. El consell d'administració de l'entitat va acordar vendre tota la seva participació en la petroliera, un 9,36%, abans que acabi el primer trimestre de l'any que ve.

El banc va informar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que aquesta operació li generarà unes pèrdues netes extraordinàries d'uns 450 milions d'euros, que es comptabilitzaran en els comptes del tercer trimestre d'aquest exercici. En conseqüència, sortiran del consell d'administració de Repsol el president i el conseller delegat de CaixaBank, Jordi Gual i Gonzalo Gortázar. L'últim ocupa el càrrec de vicepresident del consell de la petroliera i de conseller dominical, mentre que Gual n’és conseller extern dominical.

Noticias relacionadas

contador