ep archivo   instalaciones de repsol
REPSOL - Archivo

Repsol acaba d'anunciar que ha obtingut un benefici net de 1.235 milions d'euros durant el primer semestre del l'any, enfront de les pèrdues de 2.484 milions registrades durant el mateix període de l'exercici passat.

  • 14,95€
  • -0,66%
Análisis Técnico
S2
11.22
R1
12.70
R2
12.70
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Repsol és dels valors de l'IBEX que més ha corregit des dels màxims anuals de juny, concretament s'ha deixat pel camí un 22%, que no és poca cosa. Dins de l'actual fase correctiva el que sembla clar és que els màxims de març han actuat, al cèntim, com a suport. Els 8,70 euros. L'oscil·lador de moment estocàstic setmanal està clarament sobrevenut i això, en teoria, hauria de limitar el risc d'importants caigudes addicionals. Figura de tornada de les caigudes no tenim a dia d'avui, almenys de moment.

No obstant això, hi ha la possibilitat que el preu tracti de reestructurar-se de nou a l'alça des dels mínims de la setmana passada, ja que pot ser que tot formi part del típic retrocés temporal a antics nivells de resistència, ara suport. En aquest potencial escenari és important que el suport dels 8,70 euros aguanti si o si. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els màxims anuals (11,22) i per sobre la directriu baixista als aprox. 12,70 euros.

rep290721
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador