red electrica cableado
15,97€
  • -0,02€
  • -0,13%

La companyia elèctrica segueix sent de les que millor aspecte tècnic presenta durant els últims mesos, encara que en realitat és un moviment en bloc de totes les companyies de serveis públics. I això és bo, dona més fiabilitat al moviment. Per la qual cosa, com es pot deduir fàcilment, l'operativa es limitarà a obrir llargs a nivells de preu més propers possibles a la base del canal amb objectiu de pujada a la part alta d’aquest canal. Sense cap dubte, estem parlant d'un dels títols més alcistes del mercat, ja que cotitza en 'pujada lliure' relativa.

A finals de novembre vam conèixer que (font Efe) el Consell d'Administració de Red Eléctrica d'Espanya (REE) donava via lliure a la seva nova Comissió de Sostenibilitat, un "senyal voluntari" per "reforçar la línia de treball en sostenibilitat" de l'empresa.

El president de la corporació Jordi Sevilla va insistir en el compromís de REE amb l'Agenda 2030 de l'ONU, impulsant un "enfocament integral" en suport dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Els principals esforços de la companyia recauen "de manera més directa" sobre la transició ecològica i la reducció d'emissions de diòxid de carboni (CO2) al sector elèctric, però la intenció és "poder abastar tots els desafiaments" plantejats per l'agenda global. A més, amb l'objectiu de promoure el "bon govern en l'empresa", REE ha anunciat que integrarà els treballadors de la companyia en la seva comissió de nomenaments i retribucions.

grafico red electrica

Noticias relacionadas

contador