ep archivo   actividad minera de berkeley
BERKELEY - Archivo

Acabem de conèixer que la companyia ha aportat nova documentació al Ministeri per Transició Ecològica i al Repte Demogràfic relacionada amb la mina d'urani de Retortillo (Salamanca) per "desmantellar" les qüestions tècniques al·legades pel Consell de Seguretat Nuclear.

  • 0,23€
  • 4,88%
Análisis Técnico
S1
0.068
S2
0.22
R1
0.2820
R2
0.2820
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Als mercats parlem del rebot del gat mort (dead cat bounce) quan, després d'una forta caiguda (del 68% en aquest cas), el títol experimenta un important rebot en un determinat moment. Normalment, però, aquesta pujada es fa d'una forma poc sostenible i les caigudes se succeeixen de nou posteriorment. O el que és el mateix, a qualsevol gran caiguda més tard o més d'hora la segueix el seu rebot contra tendència o fase de reacció.

Així, a la vista del gràfic diari de Berkeley el que està clar sense cap tipus de dubtes, rebots a part, és que és baixista. Baixista a mitjà i llarg termini. El preu es troba dins d'un canal baixista des de principis de setembre i l'últim caiguda, dilatacions dels preus a part, ha trobat suport a la base. I ara tenim el rebot. Pel que fa a les resistències més importants de curt termini, les tenim als 0,22 euros i als 0,2820 euros (mínims d'abril). Resistències tan allunyades en aquest moment que resulten poc o gens operatives. I per sota, per la banda dels suports, tenim els mínims anuals (0,1220) i els mínims històrics (0,068).

bky050821
Gràfic diari de Berkeley

Noticias relacionadas

contador