bitcoincbevasion

L'anàlisi tècnica és una eina molt potent que serveix igual per a les accions, els bons, les divises, criptos, etcètera. Sempre que el subjacent que analitzem cotitzi en un mercat organitzat.

  • 64.007,54$
  • -0,71%
Análisis Técnico
S1
20000
S2
40900
R1
47400
R2
47400
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dimarts vam analitzar el bitcoin i dèiem que el suport dels 30.000 dòlars eren claus i que per sota no descartàvem un moviment cap als 20.000 dòlars: els màxims històrics de l'últim gran cicle alcista. Durant aquesta mateixa sessió, després del tancament de Wall Street, vam comentar que ens agradava el nivell de preus des del qual estava rebotant el bitcoin després de marcar el futur del bitcoin un mínim durant la sessió als 30.915 dòlars. És a dir, en cap moment es va arribar a atacar el gran suport dels 30.000 dòlars. I l'interessant és que deixa la porta oberta al fet que el bitcoin ens hagi dibuixat una nova directriu alcista per allò que hi tenim tres impecables punts de suport.

El mínim de la sessió de pànic del 19 de maig als 30.205 dòlars no s'ha perforat durant l'última caiguda i és aquí on hi ha la clau a curt termini. Mentre no es perfori, hi ha la possibilitat que hàgim vist els mínims de la fase correctiva. I canviant de tema, recordeu el 'cap i espatlles' del qual al seu moment vam advertir que apuntava cap als 30.000 dòlars? No està malament per no funcionar l'anàlisi tècnica en les 'criptos', oi?

Dit això, l'anàlisi tècnica és una eina molt potent, però no infal·lible. L'anàlisi fonamental tampoc ho és, no us enganyeu. Res és infal·lible als mercats, ni a la vida. Al cap i a la fi treballem amb probabilitats que es compleixi un escenari o un altre en funció que es compleixin determinades condicions. Però d'aquí a dir que l'anàlisi tècnica no funciona en aquest tipus de mercats és desconèixer realment com funcionen les eines. És que al mercat no el mouen els inversors en el dia a dia comprant i venent? L'anàlisi tècnica no és més que la interpretació gràfica del comportament de milers i milers d'intervinents al mercat cada dia. És una radiografia de l'estat de salut dels diferents subjacents que formen el mercat. Una radiografia que ens diu si el pacient està sa, si està greu o si està en procés de recuperació. Així de senzill. Cosa que no vol dir, ni molt menys, que l'anàlisi tècnica sigui fàcil. Els mercats gairebé mai ens posen les coses fàcils, no ho oblideu.

btc100621
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador