ibex-35 0
Wikimedia Commons

Durant les últimes setmanes hem estat veient l'IBEX desplaçar-se dins d'un rang de preus més estret del que és habitual.

  • 11.027,80
  • -0,43%

Encara que es pot dir que fins que aquest no salti amb força per un o altre costat no tindrem cap pista sobre el que pot ser el següent gran moviment en tendència.

Cal esperar que el preu confirmi en espelmes setmanals per sobre de la resistència dels 10.050 punts (part superior del triangle) o bé que perfori la base, ara als 9.470 punts. I actuar en conseqüència, adoptar llargs (posicions alcistes) o curts (posicions baixistes), respectivament.

L'oscil·lador de moment (estocàstic) cotitza en zona de ningú, lluny (encara) de llançar lectures de sobrevenda. Cosa que deixa el camí lliure perquè aquest continuï gotejant, lentament, a la baixa. Per si de cas, sapigueu que la superació de la part superior del triangle ens estaria convidant a obrir llargs, de cara a les pròximes setmanes/mesos, amb la mirada posada als 10.600 punts i per sobre dels màxims de 2017, als 11.200 punts.

Noticias relacionadas

contador