ep camionescochesprosegur
PROSEGUR
1,61€
  • 0,01€
  • 0,75%

Prosegur és dels títols que millor ho ha fet, amb molta diferència, al llarg de les últimes dècades. No obstant això, la recent perforació de suports resulta preocupant.

Des dels màxims d'abril els títols de Prosegur acumulen una caiguda superior al 20%. Cosa que vol dir que no podem descartar rebots puntuals, i fins i tot violents, en qualsevol moment. Però el mal ja està fet. El preu ha perforat la base de l'impecable canal alcista pel qual s'ha estat desplaçant durant els últims any i ha polvoritzat, a més, el suport que presentava (ara resistència) en els mínims de desembre (4,10). De manera que tornem a tenir impecables màxims i mínims decreixents i així no es puja. És més, encara hi ha la possibilitat de fer un retrocés temporal cap a la basedel canal ara resistència, als aproximadament 4,30 euros.

Ara bé, si ens creiem la perforació d'aquest canal, la veritat és que podem esperar importants caigudes addicionals de cara als propers mesos, amb objectius (mínims teòrics) a la zona dels 2,50 euros: l'amplada del canal alcista perforat a la baixa.

prosegur220519
Gràfic setmanal de Prosegur des del 2008

Noticias relacionadas

contador