ep camiones coches prosegur

El rebot de les últimes setmanes en els títols de Prosegur encaixa a la perfecció dins el típic moviment en retrocés temporal a la "línia clavicular".

  • 1,63€
  • -1,69%
  • 0,52€
  • -0,38%

Sempre que tinc l'oportunitat m'agrada recordar que als mercats tot és possible, no hi ha eina infal·lible, ni l'anàlisi tècnica ni el fonamental ho són. El mercat és de tot menys fàcil. Dit això, el que ens estan dient els gràfics és que la correcció, rebots puntuals a part, en Prosegur no ha arribat al final. Principalment, com a conseqüència que el que tenim davant és un gran 'cap i espatlles' setmanal, amb el seu corresponent retrocés temporal a la "línia clavicular" de la formació correctiva.

Si ens creiem el que tenim davant, cal esperar que el preu es dirigeixi cap a la potencial zona de suport que presenta a la base del canal alcista llarg termini, ara a la zona dels 4,15 euros. Cosa que vol dir que tot i que corregís fins aquí el títol seguiria sent alcista a llarg termini. Per sobre, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem als 5,5 euros.

Gràfic setmanal de Prosegur

Noticias relacionadas

contador