cbcoinbase bitcoin

El 'martell' consta d'una única espelma, que es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i moltes vegades té lloc a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista. O almenys ens estaria anticipant l'inici d'un important rebot de curt termini.

  • 64.668,36$
  • -0,29%
Análisis Técnico
S1
20000
S2
36650
R1
41335
R2
41335
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Estem parlant d'una sessió durant la qual el preu cau amb força durant gran part del dia per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior per sota. El volum negociat també sol ser bastant més alt que el de les sessions precedents. I això és el que es va produir durant la sessió del 22 de juny, quan el futur del bitcoin va marcar un mínim durant la sessió als 28.800 dòlars.

Aquest dimarts el preu del futur marcava un mínim durant la sessió als 29.215 dòlars i per tant el 'martell' seguia intacte. Aquest sol queda anul·lat tancant per sota, cosa que de moment no ha passat. De la qual cosa es dedueix que, de nou, l'equació rendibilitat-risc es fa òptima en aquest moment pel costat llarg (alcista) als nivells actuals de preu i amb ordre de prou pèrdues per sota dels 28.800 dòlars al tancament. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 36.650 dòlars i els 41.335 dòlars: els successius i últims màxims decreixents.

Qui sap, però just quan gairebé tothom donava per fet una caiguda cap als 20.000 dòlars (els anteriors màxims històrics) el fet que el preu estigui rebotant a les portes de suports clau deixa un petit raig d'esperança que alguna cosa pot estar començant a canviar en el bitcoin. Que estiguem assistint al final de la fase correctiva iniciada després de marcar màxims històrics als 65.500 dòlars.

btc210721
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador