ep planta de ence en huelva
ENCE. - Archivo

Un buit alcista és un espai que deixa el preu que es produeix quan la demanda és molt més alta que l'oferta i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sobre del preu de tancament de la sessió anterior.

  • 3,41€
  • -0,06%
Análisis Técnico
S1
2.26
S2
2.92
R1
3.20
R2
3.20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Els primers, com no pot ser d'altra manera, tenen connotacions de fortalesa, mentre que els segons denoten debilitat. Dit això i a molt curt termini veurem com reacciona el valor des de l'actual nivell de suport: els mínims de juliol als 2,42 euros. Just en aquest moment el tenim en suport.

Si aquest es perfora, el següent i de major rellevància el tenim a l'imponent buit alcista de la sessió del 13 de novembre de l'exercici passat, als 2,26 euros. Aquest és el suport més important a dia d'avui en el valor i, per tant, l'equació rendibilitat-risc es fa òptima just en aquest nivell de preus. L'ideal, posicionar-se llarg (alcista) en les referències de preu més properes a aquest buit, amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim una molt important en el rang dels 2,85-2,92 euros.

enc100921
Gràfic diari d'Ence

Noticias relacionadas

contador