ep archivo   biofabrica de ence en pontevedra
ENCE - Archivo

Renta 4 manté la seva aposta per Ence (-14%) en ple enfonsament del valor per la seva fàbrica a Pontevedra. L'entitat de banca privada reitera la seva recomanació de sobrepondera' a la cotitzada de l'IBEX, als títols atorguen ara un preu objectiu de 3,9 euros per acció (respecte als 4,3 euros anteriors).

  • 3,08€
  • 0,72%

"Caigudes addicionals constituirien oportunitats de compra", assegura l'analista de l'entitat, Pablo Fernández de Mosteyrín, al seu últim informe.

Després de gairebé dos anys d'espera, divendres passat vam conèixer les sentències de l'Audiència Nacional per les quals estima els recursos interposats per l'Ajuntament de Pontevedra i Greenpeace, contra la pròrroga de la concessió sobre els terrenys en què s'assenta la fàbrica de Pontevedra, concedida al gener de 2016 per 60 anys més.

"Encara que probablement la volatilitat en el valor continuarà a nivells elevats"; reconeix a continuació. Pel que fa a la recent notícia sobre la fàbrica d'Ence a Pontevedra, "és dolenta, tal com es va reflectir en la seva cotització amb una caiguda del 9", recorda aquest expert.

"El nostre escenari base contemplava el funcionament de la fàbrica fins a 2033, i no hi incorporàvem la sortida de caixa de 74 milions derivada del desmantellament de la fàbrica, etc., de manera que revisem el nostre escenari cap al pitjor possible", postil·la.

"Tenint en compte els recursos, considerem que la fàbrica s'ha de tancar cap al 2024, al qual caldria sumar l'impacte en caixa d'uns 74 milions i el deteriorament de l'actiu per uns 150 milions, sense tenir en compte possibles indemnitzacions patrimonials a favor d'Ence per les inversions realitzades", explica.

Noticias relacionadas

contador