ep archivo   corredor ferroviario de ohla en republica checa
OHL - Archivo

Els títols d'OHLA estan 'treient el cap' per sobre de la important resistència que li confereix la part alta d'un triangle simètric. Figura que es caracteritza per construir màxims decreixents i mínims creixents.

  • 0,43€
  • -8,41%
Análisis Técnico
S1
0.5850
S2
1.04
R1
1.42
R2
1.42
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

És impossible determinar si abans hi haurà o no un retrocés temporal cap a la part alta del triangle simètric que acaba de batre a l'alça OHLA. És a dir, si el preu posarà a prova o no la fortalesa del nou suport, als aprox. 0,7060 euros. Però les sensacions són bones pel que fa al molt curt termini. Doncs es diria que aquest pot haver posat rumb cap a la important resistència que li confereix la part alta del canal baixista pel qual es desplaça l'estructura dels preus des dels màxims històrics del 2014. Es tracta doncs d'una resistències dinàmica i estem parlant de nivells de resistència propers als 1,03-1,04 euros.

I tot això dins d'una clara tendència baixista de fons, o primària. No és la primera vegada ni serà l'última en què els títols d'OHLA reboten amb força per després donar continuïtat a la tendència baixista de fons en què segueix immersa. Figura de tornada a l'alça a mitjà i llarg termini no tenim avui dia, ni se l'espera. I quan arribi el moment, aquesta es prendrà el temps.

ohla091121
Gràfic setmanal d'OHLA

Noticias relacionadas

contador