ohla presentacion

OHLA avança en la seva aposta per les infraestructures sostenibles amb la participació en el disseny, construcció i posada en marxa de tres plantes fotovoltaiques a Medina de las Torres, Badajoz (Espanya): Los Llanos I, II y III.

  • 0,33€
  • 2,22%

Amb una capacitat instal·lada de 50 MW cadascuna d'elles, generaran més de 300.000 MWh/any d'energia cent per cent neta, per a prop de 92.000 llars. El projecte, propietat d'X-ELIO, companyia internacional especialitzada en el desenvolupament, operació i manteniment de projectes d'energia solar fotovoltaica, compta amb un pressupost d'adjudicació superior als 45 milions d'euros.

Al desenvolupament del projecte se suma el compromís social i ambiental d'OHLA, a través de la seva participació en iniciatives locals i regionals en matèria d'educació, salut i medi ambient a l'entorn en què es durà a terme aquesta iniciativa. En concret, la companyia s'ha compromès amb el desenvolupament i dinamització de l'entorn en què s'ubiquen les plantes, a través de la generació de més de 300 llocs de treball a la regió amb l'objectiu de lluitar contra la despoblació en zones rurals.

GESTIONATS MÉS DE 1.000MV EN SET PAÏSOS

La companyia OHLA ha dut a terme projectes com les termosolars d'Arenals (50 MW), a Sevilla, i Port Errat (30 MW), a Múrcia; el parc eòlic Valent (20 MW), a Osca, i la planta de Biomassa Sant Joan del Port (50 MW), a Huelva. Destaquen, també, els parcs fotovoltaics Trujillo III (11 MW), La Olmeda (6 MW), i Zafra (50 MW), tots ells a Espanya.

A Llatinoamèrica, la companyia ha desenvolupat el parc fotovoltaic La Jacinta Solar (65 MW), a Uruguai; la planta fotovoltaica Perote II (120 MW), a Mèxic, i la instal·lació fotovoltaica La Petjada (87 MW) i el parc eòlic La Estrella (50MW), tots dos a Xile. A totes elles se sumen la planta fotovoltaica de 20 MW a Tucson (Arizona), i les plantes fotovoltaiques Al Mafraq i Empire I, amb 65MW cadascuna d'elles i situades a Jordània.

contador