ep luis amodio presidente de ohla y jose antonio fernandez gallar ceo de ohla
OHLA

Si sou lectors assídues de la nostra pàgina, sabreu que un servidor no és amic d'invertir, en absolut, en aquest tipus de valors tan baixistes a mitjà i llarg termini. Però això no treu perquè no es puguin produir importants rebots contra tendència (fases de reacció).

  • 0,35€
  • 4,48%
Análisis Técnico
S1
0.6945
R1
1
R2
1.42
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

OHLA és un d'aquests casos en què els preus poden rebotar amb força en un moment de mercat puntual sense que per això la tendència baixista de fons es vegi afectada el mínim. Però mentrestant el que tenim és un triangle impecable (màxims decreixents i mínims creixents) superat a l'alça, amb el corresponent retrocés temporal al qual acabem d'assistir. Diguem que el preu ha posat a prova la part alta del triangle com a suport, abans resistència.

I ara, amb les seves correccions contra tendència, el més normal és que el preu es dirigeixi cap a la important resistència que presenta a la part alta del canal baixista de llarg termini. Aquell en què es troba immers el valor des de mitjans del 2014 i que passa en aquest moment per la zona de l'euro. Per sobre la següent gran zona de resistència la trobem als màxims de gener (1,4215).

ohla031221
Gràfic setmanal d'OHLA

Noticias relacionadas

contador