ohl casco

Malgrat rebotar gairebé un 100% des dels mínims d'aquest estiu la tendència primària (o de fons) del títol continua sent a dia d'avui a la baixa.

  • 0,33€
  • 4,32%

En el gràfic setmanal que adjuntem podem veure com malgrat el fort rebot des dels mínims del passat estiu el títol continua dibuixant impecables màxims decreixents. Així, els màxims de principis d'any (3,849) es troben per sota dels màxims d'octubre (3,979). A més podem observar una impecable directriu a la baixa que ve actuant com a important resistència des de febrer de 2015. Per tant a dia d'avui no podem dir que el títol hagi deixat de ser a la baixa. Almenys, que no és poc, tenim un primer màxim creixent tenint en compte que els màxims de desembre (2,352) són superiors als mínims d'aquest estiu (1,731). I sabem "com comencen les coses però no com acaben".

(Gràfic setmanal - OHL)

En gràfic diari tenim una important resistència en els màxims d'octubre (3,979) però en realitat la resistència clau a superar per poder començar a mirar a aquest títol amb altres ulls no pot ser un altre nivell que els 4,24 euros (l'imponent buit a la baixa de la sessió del 24 de juny). Al cap i a la fi aquest buit es va emplenar gairebé íntegrament en el rebot que va experimentar el títol durant el rebot dels mesos de setembre i d'octubre. Però només es va emplenar, en cap cas es va tancar o el que és el mateix es va anul·lar.

(Gràfic diari - OHL)

Noticias relacionadas

contador