ep archivo   francisco reynes president de naturgy
NATURGY - Archivo

Naturgy s'ha apuntat un benefici net de 484 milions d'euros durant la primera meitat de l'any, un 44,9% més que l'any anterior, gràcies a l'impacte positiu sobre els seus comptes d'Unión Fenosa Gas (UFG).

  • 23,36€
  • -0,09%
Análisis Técnico
S1
21.20
S2
23.73
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Hi ha gràfics que parlen per si sols i el cas de Naturgy n'és un. Aquest presentava una important resistència horitzontal al nivell dels 22 euros com a xifra rodona, els màxims de principis de 2020 (nivells prepandemia) i els màxims de gener d'aquest any. S'ha pres el seu temps fins que, recentment, ha estat capaç de batre-la. I com resa el principi més bàsic i senzill de l'anàlisi tècnica, qualsevol resistència que se supera es converteix en suport. O el que és el mateix, una caiguda cap al suport dels aprox. 22 euros s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres.

Dit això, la veritat és que els títols de Naturgy ja no tenen cap resistència fins als màxims històrics de maig de 2019 als 23,73 euros. No cal dir i com segur que ja sabeu, per sobre es col·locaria en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això acostuma a tenir en qualsevol subjacent en aquesta situació.

ntgy280721
Gràfic setmanal de Naturgy

Noticias relacionadas

contador