ep grifols
GRIFOLS - Archivo

Els títols de fabricant d'hemoderivats segueixen immersos dins d'un ampli i erràtic moviment lateral que no sembla tenir fi. Les caigudes i els forts rebots se succeeixen sense que atisbemos la llum al final del túnel.

  • 8,49€
  • 1,22%
Análisis Técnico
S2
21.72
R1
26
R2
26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tècnicament el gràfic de Grifols no ens diu absolutament res. No hi ha figura de tornada a la vista ni tampoc se l'espera. I l'únic que tenim és una àmplia fase correctiva on, de vegades, assistim a importants rebots per després reprendre les caigudes. De fet ara mateix les zones de control rellevants es troben en els mínims anuals de març (18,87) i per dalt pel costat de les resistències tenim els 26 euros com a xifra rodona: els màxims de gener (25,64) i els de juny (25,94). Per això podem parlar dels 26 euros com a xifra rodona i psicològica.

O dit amb altres paraules, per poder parlar d'un abans i un després al fabricant d'hemoderivats anem a exigir-li que bati la zona dels 26 euros i tancament per sobre. Sí, ja ho sé. Estem parlant de nivells de preu molt allunyats dels actuals, però el mercat és el que posa i dicta les regles del joc i ara mateix és aquí on hi ha la principal zona de control i no en un altre lloc.

grf130821
Gràfic diari de Grifols des de novembre de 2019

Noticias relacionadas

contador