agence-banco-sabadell-catalogne

A principis d'octubre vam comentar que els títols de l'entitat financera ens havien dibuixant un imponent 'martell' setmanal i que la clau era en els mínims d'aquesta espelma.

  • 1,89€
  • 1,34%
  • 4,76€
  • -3,65%

Quan tenim un 'martell' setmanal com el que ens ha dibuixat Sabadell a principis d'octubre, i més, quan es produeix després d'un procés correctiu, aquest acostuma a tenir implicacions alcistes per als preus. Quan estem davant d'una figura d'aquest tipus l'operativa és senzilla: les implicacions alcistes, almenys en concepte de rebot, romandran allà sempre que el preu no perfori els mínims d'aquesta espelma, això és als 1,52 euros en el cas que ens ocupa. I el títol ha marcat un mínim posterior als 1,556 euros i des d'aquí sembla voler reestructurar-se de nou a l'alça.

Ara bé, en el curt termini observem una potencial zona de resistència al voltant dels 1,78 euros (per on passaria la directriu baixista des de màxims) i per sobre i de major rellevància, els 1,85 euros. Només per sobre dels 1,85 euros deixarem la porta oberta a un moviment a la recerca dels màxims anuals (1,96).

Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador