Mediaset-Espana

Mediaset ha perdut un dels seus partits més importants de la temporada televisiva. El grup de comunicació ha caigut amb força (-6,7%) després de perdre els drets televisius de la Lliga de Campions i la Lliga europea en favor de Telefònica... a més del suport de Morgan Stanley, que n’ha retallat el preu objectiu dels 10,9 euros als 6,3 euros.

  • 2,89€
  • -4,24%

Els analistes de Morgan Stanley han reduït, a més, la recomanació de Mediaset fins a 'infraponderar', des 'd’igual al mercat'.

Telefónica ha acabat comprant els drets televisius de la màxima competició europea de clubs

Des de Bankinter destaquen la bona tasca de Telefónica comprant els drets de les dues màximes competicions europees de futbol de clubs, a Mediapro per 1.080 milions d'euros per a les pròximes tres temporades (2018-2021).

Una compra que s'uneix a la de La Lliga, i així "asseguren per als d'Álvarez-Pallete el 100% dels drets de pagament al mercat residencial".

Els analistes de l'entitat financera destaquen, a més, que "aquest reenfocament que va en línia amb la demanda dels usuaris permetrà posar en valor la capacitat de xarxa i clients de la companyia".

Mediaset España ja va caure amb força el passat 12 de juny, després de perdre el suport dels analistes de Kepler que van identificar com a principals amenaces del grup "Facebook, Google, HBO i Netflix" i van recomanar als inversors reduir els títols del grup en la seva cartera "tot i comptar amb la retransmissió del Mundial de Rússia 2018".

Noticias relacionadas

contador