ep masmovil afirmaesoperador racional ycompetira con promociones agr 20190405115202
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil ha sortit al pas aquest dimecres de la informació publicada per El Confidencial. La companyia ha desmentit que estigui estudiant la compra o la fusió amb Vodafone Espanya, tal com publica el citat mitjà.

En un fet rellevant enviat a la CNMV, MásMóvil afirma que "en resposta a rumors especulatius respecte a una possible transacció, (la companyia) informa que no està immersa en cap procés d'adquisició, fusió o qualsevol altre tipus de transacció corporativa amb Vodafone Espanya".

El Confidencial parla aquest dimecres de "terratrèmol al sector de les telecomunicacions" i sosté que MásMóvil s'ha llançat a la compra de la filial espanyola de Vodafone per 6.000 milions d'euros. L'esmentada web afegeix que la companyia dirigida per Meinrad Spenger comptaria amb el suport en aquest objectiu de Goldman Sachs, que hauria promogut l'operació.

El Confidencial afegeix que MásMóvil vol així posicionar-se i donar un cop a la taula en el competitiu mercat de les 'telecos' a Espanya. Afegeix que Spenger hauria mantingut converses amb la matriu de Vodafone al Regne Unit per sondejar l'esmentada compra de la seva filial espanyola.

Noticias relacionadas

contador