ep masmovil abierta a comprar omvreiteranointereseuskaltel
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil va registrar pèrdues netes de 21 milions d'euros entre gener i setembre per l'impacte en la comptabilitat del grup de la compra del bo convertible de Providence, que no implica sortida de caixa.

No obstant això, MásMóvil ha precisat que aquest resultat negatiu es convertirà en positiu una vegada que completi l'anunciada venda de gairebé un milió de llars de fibra a un fons d'infraestructures per 217.500.000, prevista per abans del final de l'any.

Entre gener i setembre, l'operadora va registrar un benefici brut d'explotació (EBITDA) rècord de 337 milions d'euros, un 40% superior al del mateix període de 2018, i va elevar un 23% els ingressos per serveis, fins als 1.058 milions d'euros. Els ingressos totals del grup van sumar 1.219 milions d'euros fins a setembre, un 17% més que durant el mateix període de l'any passat.

El conseller delegat de MásMóvil, Meinrad Spenger, ha destacat que el grup manté l'"excel·lent ritme de creixement dels últims anys" tant en termes comercials com financers, cosa que li permetrà assolir les seves previsions, recentment actualitzades.

Noticias relacionadas

contador