Wall Street, New York Stock Exchange, markets, traders, US, America
5.527,54
  • -
  • -

El lògic és que a molt curt termini assistim a una correcció (fase de reacció) que d'alguna manera serveixi per consolidar les imports pujades acumulades.

De nou, si és que teníem algun dubte d'això, Wall Street ens ha demostrat que a l'hora de recuperar-se ho fa molt millor que Europa. Prova d'això és que l'S&P 500 cotitza a només un 5% dels màxims anuals i històrics. Tècnicament, el que tenim és un ampli moviment lateral des que va començar el 2018, amb una zona de suport a la base del canal (2.600) i com a resistència, els 2.950 punts en números rodons. I sempre, això és l'important, dins d'un moviment que, de moment, presenta mínims i màxims creixents.

Al molt curt termini el normal és apostar per una puntual correcció que almenys serveixi per drenar/ajustar part de les últimes pujades. I si després d'una potencial correcció l'índex ataqués amb èxit la zona de resistència dels 2.824 punts, tindríem més que una interessant figura de volta amb objectiu en els màxims anuals i, fins i tot, pot buscar, de nou, la part superior del moviment lateral-alcista.

Gràfic diari de l'E-Mini S&P

Noticias relacionadas

contador