eurodolarparidad

És cert que tenim tota la sessió per davant i amb la volatilitat dels últims dies tot és possible. Però de tancar així el gràfic setmanal ens deixaria bones sensacions.

DAX

  • 18.161,01
  • 1,36%
  • 5.006,85
  • 1,37%
  • 11.154,60
  • 1,56%

Sempre hem defensat des d'aquí la importància de l’espelma setmanal davant de la diària. Amb ella ens vam treure del mig tot el soroll del dia a dia. I aquesta setmana és un clar exemple d'això. Al tancament d'aquest dimecres l'IBEX queia un 4% a la setmana però després del rebot d'ahir les caigudes es van llimar bastant. I a saber què succeirà al dia d'avui. L'interessant és que de tancar així, i com més amunt molt millor, el preu ens estaria dibuixant una interessant espelma setmanal en forma de 'martell' des de la zona de suport que li confereix la base del canal baixista dels últims cinc mesos. A més, els mínims de l’espelma coincideixen també amb la MM200 setmanal, molt més fiable que la diària.

Ara bé, quan sabrem que el pitjor s’ha pogut quedar enrere? Quan salti amb comoditat i en preus de tancament per sobre dels 10.410 punts, la resistència que presenta en l'últim màxim decreixent. Molt millor, si, a més, l'IBEX 35 aconseguís deixar enrere els 10.500 punts, la part superior del canal baixista. En resum, és cert que encara no podem cantar victòria, però en aquest moment i sempre que no se'ns caigui el mercat durant el que queda de sessió podem dir que l’espelma setmanal que podem acabar dibuixant ens farà mirar l’IBEX amb uns altres ulls.

Gràfic setmanal - IBEX 35

Noticias relacionadas

contador