ep archivo   edificio de la sede de telefonica en madrid
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Els títols de la nostra operadora cauen un 10% des dels màxims anuals, una mica més que el 7% que retrocedeix el selectiu durant el mateix període. No obstant això, la debilitat intrínseca de Telefònica pel que fa al mercat és molt preocupant.

  • 4,12€
  • -0,53%
Análisis Técnico
S1
3.47
S2
3.82
R1
4.15
R2
4.15
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Telefónica és, gairebé sempre, un dels valors més recomanats per la gran majoria dels bancs/bròkers i amb preus objectiu molt variats. Però si atenem al gràfic, al que ens diu el preu, que no és altra cosa que el resultat de l'oferta i la demanda, els màxims i mínims decreixents des de mitjans de 2015 segueixen aquí, intactes. Això no treu perquè entremig assistim a importants rebots contra tendència (fases de reacció). Res cau pels segles dels segles sense el seu corresponent rebot.

I pel que fa a la resta tot segueix igual, és el mateix discurs de sempre. Sento repetir-me, però és que tot segueix igual, no ha canviat realment. El buit baixista setmanal de març de 2020 segueix sense ser tancat (4,40) i per sobre, per més inri, tenim la directriu baixista principal, la que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de mitjans de 2015 i la resistència dinàmica té en el moment actual cinc impecables punts de tangència. Aquesta passa en el moment actual pels aprox. 5 euros. Grans murs pendents de ser atacats encara.

tef230721
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador