Des de finals de març els títols de DIA acumulen una pujada de l’11% però des dels màxims del passat estiu les caigudes són superiors al 40%.

  • 16,14€
  • 0,22%

Dia

  • 0,01€
  • -2,22%

Com ens agrada recordar, de tant en tant, als mercats sempre sabem com comencen les coses, però no com acaben. Això vol dir que el que avui comença com un simple rebot pot, amb el pas del temps, acabar sent una mica més. I això ho diem perquè, tot i les importants pujades des de finals de març, d'acord amb les alces a l'IBEX i a la resta d'índexs europeus, aquestes encaixen a la perfecció (de moment) dins del que seria el típic moviment en retrocés temporal. Com hem estat comentant setmanes enrere, el que tenim davant és una clara formació en "cap-i-espatlles" que en complir-se portaria el títol cap a la zona dels aproximadament 2,4-2,5 euros.

De manera que un rebot cap a la zona dels 3,8 euros encaixaria a la perfecció dins del típic retrocés temporal a la formació baixista per des d'allà agafar "impuls" a la baixa. Dit això i com no hi ha res infal·lible als mercats, ens hem de fixar en la zona de resistència que es presenta al buit baixista setmanal dels 4,16 euros. O el que és el mateix, en acabar tancant aquest buit durant les properes sessions/setmanes començaríem a mirar el títol amb uns altres ulls i, per tant, donaríem per invalidada la figura d'implicacions baixistes que a dia d'avui segueix intacta.

Gràfic setmanal de DIA

Noticias relacionadas

contador