ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Si bé és cert que tenim el títol a la base (suport) d'un petit canal baixista, no s'hi veu força. A més, les notícies positives ja no tenen el mateix impacte en el valor que abans.

  • 34,06€
  • -0,18%
Análisis Técnico
S1
66.26
S2
101.34
R1
119.22
R2
119.22
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De PharmaMar esperava molt més la veritat. Reconec que pensava que el buit alcista de finals de gener seria emplenat totalment o parcialment per des d'aquí construir un nou impuls alcista. Però no, el va tancar i per tant els que van entrar llargs a base a aquesta estratègia (el 'prou pèrdues' estava al mateix buit) ja haurien d'estar fora. A curt termini tenim el títol, dilatacions a part, intentant no perforar la base del canal baixista, per definició suport. I aquest no acaba de reaccionar, cosa que, sens dubte, no és precisament un senyal de fortalesa.

De manera que o comença a rebotar amb força el valor, cosa que no sembla probable, o en cas contrari cal remenar com a escenari més probable una volta a l'important suport que presenta en els mínims de desembre: als 66,26 euros, coincidint també amb els mínims de juny de l'any passat. Els 66 euros com a xifra rodona són, sense cap dubte, una zona de suport d'allò més interessant.

phm200521
Gràfic diari de PharmaMar

Noticias relacionadas

contador