ohl casco

Fort volatilitat en els títols d'OHL, que durant part de la sessió han arribat a pujar un 3,94% i en el pitjor moment del dia s'han deixat un 7%. Quan falta una hora i mitja per tancar la sessió el valor es deixa un 4,20%.

  • 0,34€
  • -1,17%
Análisis Técnico
S1
0.40
S2
0.75
R1
1
R2
1
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols de la constructora OHL cauen un 4% després de començar a cotitzar els drets de subscripció d'una ampliació de capital de 35 milions d'euros que forma part del seu pla de recapitalització i refinançament. La setmana passada, la CNMV va aprovar el fullet de les ampliacions de capital que abordarà la companyia com a part del procés de recapitalització i de reestructuració del seu deute.

Tècnicament, és igual el que faci l'acció d'OHL. És indiferent si puja amb força o cau perquè en realitat res canviarà. El gràfic mensual de llarg termini és demoledoramente baixista. L'imponent 'cap i espatlles' que es confirmava al final de 2018 segueix el seu curs. Els màxims i mínims decreixents de llarg termini continuen intactes i si ens creiem la formació baixista, pot dir-se que el valor pot acabar buscant a mitjà termini els mínims històrics als 0,1630 euros (ajustada la sèrie històrica de preus a tots els dividends repartits i ampliacions de capital realitzades al llarg de la història).

De fet, rebots puntuals a part, només quan tinguem un primer màxim creixent de llarg termini podrem començar a mirar el títol amb uns altres ulls i això implica superar els màxims de 2020 als 1,4215 euros. Una cosa que a dia d'avui és impensable i poc o gens operatiu. Però aquí és on tenim l'últim màxim decreixent. Per sota, per la banda dels suports, tenim els mínim de l'any passat als 0,40 euros i els mínims històrics abans esmentats.

ohl0706212
Gràfic mensual històric d'OHL

Noticias relacionadas

contador