ep gamesa
GAMESA

La correcció des dels màxims anuals, superior al 50%, l'ha portat en pocs mesos a corregir a prop del 61,8% de tota la pujada des dels mínims històrics que va aconseguir el 2012.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 177,62€
  • 2,26%
  • 177,60 DKK
  • -1,93%

De moment l'única cosa que sabem, que no és poc, és que tot possible canvi de tendència passa per no perforar el suport dels 9-9,05 euros. De fet els títols de Siemens Gamesa s'han frenat, al tick, davant la primera resistència de veritat: l'últim dels buits baixistes als 12 euros (llegiu-lo aquí). D'altra banda cal observar com la caiguda fins al nivell dels 9 euros coincideix pràcticament amb un ajustament/retrocés del 61,8% de tota les pujades des dels mínims històrics als 0,825 euros.

Vol dir això que es van acabar les caigudes? No necessàriament. De fet i com hem comentat ja abans tota possibilitat que hàgim vist el final de la correcció passa per respectar el suport que presenta en els mínims anuals (9,05). No obstant això, volem indicar que els nivells de 'sobrevenda' mensuals llancen lectures extremes similars a les quals presentava a mitjans de 2012. El problema de la 'sobrevenda' és que quan la tendència és molt forta a la baixa el preu pot estar molt de temps sobrevenut mentre els preus segueixen corregint dies després dies, setmana rere setmana. En qualsevol cas mai està de més observar els gràfics durant amplis períodes de temps per veure les coses amb més perspectiva.

Gràfic mensual de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador