ep archivo   logo de banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc.

  • 1,64€
  • 8,73%
Análisis Técnico
S2
0.6840
R1
1.06
R2
1.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen. I això és el que tenim en els títols de Sabadell, una impecable directriu baixista que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de principis de 2018. Resistència dinàmica que en el moment actual té tres punts de tangència. Aquesta passa en el moment actual per la zona dels aproximadament 0,67 euros. Però resulta que, a més, tenim una important resistència a l'últim màxim decreixent: els 0,6840 euros.

De manera que podem dir que els 0,67-0,68 euros són resistència, una zona de control d'allò més important. O dit amb altres paraules, per sobre dels màxims de maig (0,684) en preus de tancament setmanals s'activaria un important senyal de fortalesa en el títol. Des d'aquest moment el valor ja no trobaria resistències fins als màxims prepandemia als 1,06 euros.

saba170921
Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador