british-airways

Des de finals de febrer els títols de IAG està desplegant un moviment lateral de consolidació (fase de reacció) que a poc a poc s'està estrenyent.

IAG

  • 2,37€
  • 0,98%
Análisis Técnico
S1
2
S2
2.6160
R1
2.85
R2
2.85
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

IAG va registrar unes pèrdues en el primer trimestre de 1.067 milions d'euros enfront dels números vermells de 1.683 milions d'euros del mateix període de fa un any. Les pèrdues de les operacions del primer trimestre van ser de 1.068 milions d'euros, enfront de les pèrdues d'operacions de 1.860 milions d'euros de l'any passat. Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica el valor es troba consolidant les importants pujades prèvies, les que van portar al valor des dels 1,50 euros fins als 2,57 en un mes i mig. Ja saben, acció-fase de reacció.

En qualsevol cas, el que crida l'atenció és que el període de consolidació lateral des de finals de febrer és avui dia un calc, una còpia de la consolidació que el títol va dur a terme durant els mesos de novembre fins a finals de febrer. Si superposéssim l'un sobre l'altre ens adonaríem que a dia que en aquest moment són un calc. Veurem si finalment el valor acaba saltant per sobre de la resistència dels 2,57 euros i sobre de tancar, pròximament, el buit baixista setmanal de març de 2020 del qual tantes vegades hem parlat en els 2,6160 euros. Des del moment en el qual el tanquem, o cosa que és el mateix s'anul·li, començarem veure als títols de l'aerolínia amb altres ulls. Veurem amb què ens sorprèn el títol en el dia d'avui després de conèixer-se els resultats.

iag070521
Gráfico semanal de IAG

Noticias relacionadas

contador