ep archivo   indra logo
INDRA - Archivo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior, zona de suport.

  • 18,20€
  • 0,55%
Análisis Técnico
S1
7.98
S2
10
R1
11.10
R2
11.10
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé, tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). Un cop dit això, la veritat és que ens faltaria el cinquè punt de tangència per poder parlar d'un canal alcista en tota regla. I dona la sensació que els mínims d'aquest dilluns podrien ser aquest cinquè punt de suport dins del canal, el tercer a la base. El que sembla clar és que el rebot, si s'ha de produir, hauria de ser des dels nivells actuals. Amb una ordre de prou pèrdues per sota dels 8,75 euros (mínims d'octubre). Si els perforés, és probable que busqui el buit alcista de finals de juliol als 7,98 euros. En qualsevol cas veurem si comença a rebotar des d'aquí, amb uns nivells de sobrevenda diaris extrems.

idr2112212
Gràfic diari d'Indra

Noticias relacionadas

contador