zara-inditex
Getty Images
23,05€
  • 0,34€
  • 1,50%

Contra tot pronòstic els títols del gegant tèxtil han despertat amb lleugeres alces, però tímides. Doncs cada vegada que dona a conèixer els seus comptes, el normal és assistir a fortes caigudes/pujades des del primer minut.

Després d'anunciar els seus comptes els títols d'Inditex han despertat tranquils, cosa estranya per cert. Tècnicament, es pot dir que el seu aspecte és neutral. Ens agrada el fet que l'última fase correctiva s'hagi frenat, al tick, en plena zona de suport: el 61,8% d'ajustament/retrocés de tota la pujada des dels mínims de desembre, als 23,77 euros. Cosa que vol dir que qualsevol potencial recuperació en el títol passa perquè sí o sí es respecti aquest suport. I com a resistència tenim els màxims anuals als 27,68 euros.

És a dir, per pensar que estem davant d'un nou impuls alcista a mitjà termini necessitem que el preu salti per sobre dels màxims d'abril. I mentrestant, tot el que succeeixi dins el rang de preus comprès entre els 23,77 i els 27,68 euros no tindrà implicacions de cap tipus per al gràfic.

itx120619
Gràfic setmanal d'Inditex des de finals de 2017

Noticias relacionadas

contador