zara-inditex
Getty Images
42,82€
  • 0,32€
  • 0,75%

Des dels mínims de la setmana passada els títols d'Inditex acumulen una revaloració del 8%, i sense fer gaire soroll el tenim ja a les portes de la directriu baixista de curt termini.

Inditex està sent un dels dos grans motors, juntament amb Santander, de la renovada fortalesa del nostre selectiu. Aquest dimarts el preu tancava el buit baixista deixat fa una setmana després de confessar-se davant el mercat, cosa que sens dubte és un clar senyal de fortalesa. Des dels mínims de dimecres passat el títol acumula una pujada del 9% i tot apunta que, en breu, s’ataqui l’important zona de resistència que presenta en els màxims de principis d'aquest mes: els 27,07 euros (últim màxim decreixent).

Dit això, en teoria per sobre de la resistència dels 27,07 euros tindrem la confirmació de l'inici d'un nou i gran impuls alcista que pot llançar-lo, fins i tot, per sobre de la fortíssima resistència dels 29,85 euros (màxims de juliol ) al llarg de les properes setmanes/mesos. Prèvia parada a la resistències intermèdia que presenta al buit baixista dels 27,87 euros.

itx200319
Gràfic diari d'Inditex

Noticias relacionadas

contador