ep zara 20190103130102
ZARA - Archivo
42,50€
  • -0,35€
  • -0,82%

És aviat per llançar les campanes al vol, però no hi ha dubte que, llevat que el preu es giri a la baixa amb decisió, tot fa pensar que les divergències alcistes s'acabin confirmant.

A no ser que el títol es giri amb violència a la baixa de forma gairebé immediata, el que tenim davant són divergències alcistes setmanals que, en condicions normals, acostumen a portar importants moviments de recuperació dels preus de cara a les pròximes setmanes (amb les seves lògiques correccions intermèdies, és clar). El primer escull important el tenim relativament a prop, el buit baixista setmanal dels 24,55 euros i per sobre, la directriu baixista de curt termini, que al moment actual passa pels aproximadament 27 euros.

D'altra banda, cal destacar l’important resistència que el títol presenta en el buit baixista dels 26,33 euros, que ens va deixar el preu durant l'última publicació de resultats. Només tancar aquest buit tindrem un veritable senyal de fortalesa en el gegant tèxtil. Mentre que, per poder parlar d'una figura de volta a mitjà i llarg termini, la resistència que cal batre, molt allunyada en aquest moment, la tenim als 29,35 euros. I mentrestant, el preu s'està desplaçant dins d'un ampli lateral que dura ja quatre anys.

itx210119
Gràfic setmanal d'Inditex

Noticias relacionadas

contador