ep senal en la calle que indica la bolsa en madrid cerrada hoy al publico despues de que el ibex 35
Eduardo Parra - Europa Press

Des que va començar el mes de maig el nostre Ibex s'està desplaçant dins d'un rang de preus molt estret, entre els 6.600 i els 6.850 punts en xifres rodones.

Análisis Técnico
S1
5814
S2
6922
R1
7210
R2
7210
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dimarts dèiem de l'Ibex allò d'un pas cap endavant, dos cap endarrere. I no ens referim a les pujades d'ahir o a les importants caiguda d'avui. En realitat fa referència a l'estret moviment lateral pel qual s'ha estat desplaçant l'Ibex des de fa una mica més d'un mes i on els guanys que a vegades tenim s'esborren per complet al dia. I així portem unes quantes setmanes. El cas és que al final l'Ibex tanca a mínims del dia (-1,94%) i molt prop del suport que segur ja ens sabem de memòria dels 6.580.

Així que, o molt canvien les coses de manera immediata, o em temo que ens tocarà patir més que els altres durant les pròxims dies/setmanes. És el que té haver rebotat menys que els nostres veïns del Vell Continent i ja no parlem dels índexs de Wall Street. A la mínima que allí corregeixin/drenin part de l'últim rebot, és fàcil que tornem als mínims de març, els 5.800 punts.

cierreibex130520
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador