a-trader-looks-up-at-a-chart-on-his-computer-screen-while-working-on-the-floor-of-the-new-york-stock-exchange-in-new-york

Seguim en aquesta fase en què és igual el que faci el preu, tant a l'alça com a la baixa, perquè les implicacions són nul·les des del punt de vista dels gràfics.

Análisis Técnico
S1
6230
S2
7000
R1
7210
R2
7210
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Només cal mirar al gràfic diari del nostre selectiu per adonar-nos que no sols el rang de preus s'està estrenyent, que també. El que es veu és que aquest s'ha aturat, s'ha frenat en sec aquests últims dies. Però la veritat és que ens és indiferent el que passi dins del rang de preus comprès entre els 6.400 i els 7.000 punts, en xifres rodones. Les zones de control les dicta el mercat en el seu dia a dia, i actualment són aquests els nivells de preus que hem de vigilar a molt curt termini.

O dit amb altres paraules, qualsevol mínima possibilitat que el rebot pugui tenir continuïtat passa perquè es respectin els mínims de la setmana passada (6.420). Si es perden, i tenint compte que som l'índex més feble d'entre les grans places europees, no podem descartar un retorn fins als mínims de març, els 5.814 punts. La confirmació d'un nou tram alcista en tendència (de curt termini) la tindrem només per sobre dels màxims d'abril, els 7.210. I mentrestant, a esperar que el preu ens digui què vol fer, i quan.

cierreibex220520
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador