ep parque eolico de iberdrola de karankawa en estados unidos
IBERDROLA - Archivo

A primera hora del matí analitzàvem els títols de l'elèctrica i dèiem que en qualsevol moment podia marcar nous màxims històrics, ja que aquest moment només cotitzava a quatre cèntims d'aquests.

  • 12,19€
  • -0,08%
Análisis Técnico
S1
10
S2
11.10
R1
12
R2
12
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Si recorden, a la fi de març ja dèiem que ens agradava molt on s'havien frenat les caigudes dels títols d'Iberdrola, just en el 61,8% d'ajust/reculada de tota l'última gran pujada, per definició important zona de suport. Així, és probable que al llarg del dia d'avui el títol intenti atacar amb èxit la important resistència que té als 11,10 euros (ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits), col·locant-se per enèsima vegada en pujada lliure absoluta. I ja sabem que no hi ha senyal de fortalesa més important que aquesta. De moment, intradia, ja tenim nous màxims de tots els temps. Veurem si, com sembla, aconsegueix fer-ho també a preus de tancament; i si és en espelmes setmanals, millor.

D'altra banda Endesa presenta un aspecte similar, i també podria marcar nous màxims en qualsevol moment. En aquest cas, els màxims històrics són els 25,36 euros, un euro per sobre dels preus actuals. Resumint, les elèctriques tornen a ressorgir i a sostenir al nostre Ibex, mentre que els bancs amb prou penes ho aconsegueixen.

iber170720
Gráfico semanal de Iberdrola

Noticias relacionadas

contador