pharmamar aplidin coronavirus portada
© Alberto Sánchez

La companyia biotecnològica no es rendeix i sembla decidida, una vegada més, a atacar la important resistència que li confereix la directriu baixista del darrer any i mig.

  • 37,40€
  • 0,43%
Análisis Técnico
S1
46.50
S2
61
R1
66
R2
66
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca, es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda, i per això els preus cauen.

Condició que compleix amb escreix i sense cap mena de problema PharmaMar. Aquest sembla no rendir-se en cap moment i torna a posar rumb a la directriu, que en el moment actual passa per la zona dels aproximadament 61 euros. Hem de ser conscients que no n'hi ha prou amb 'treure el cap' per sobre la directriu. Hi ha una altra clara zona de control de 62,76-66 euros: els màxims d'aquest mes i del mes de gener. Per sobre del rang resistència sí que podrem parlar d'un abans i un després en el valor.

phm100322
Gràfic setmanal de PharmaMar (PHM)

Noticias relacionadas

contador