alibaba va investir 28 milliards de dollars pour ses activites de cloud 20210412132609

Al gràfic diari els títols de Alibaba van deixar una prometedora volta en 'illa' durant la sessió en què el preu ens marcava mínims anuals als 179,67 dòlars. Aquí és on col·locarem l''ordre de prou pèrdues' per a qualsevol posició llarga (alcista) sobre el gegant asiàtic del comerç electrònic.

Análisis Técnico
S2
215
R1
230
R2
230
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un 'martell' és una espelma que es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i moltes vegades té lloc a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista. O almenys ens estaria anticipant l'inici d'un important rebot de curt termini. Estem parlant d'un període (ja que ho estem analitzant en espelmes setmanals) en la qual el preu cau amb força durant gran part del temps per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims d'aquest, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior per sota.

I això és el que ens va dibuixar Alibaba fa tres setmanes. De manera que l''ordre de prou pèrdues' per a qualsevol posició llarga per 'trading' passa perquè el títol no tanqui en cap moment i en espelmes setmanals per sota dels mínims anuals (179,67 dòlars). Adjuntem un exemple de la importància que és el fet que es respectin els mínims del 'martell' amb un recent anàlisi sobre el bitcoin. I mireu on es troba ara.

D'altra banda, dilatacions dels preus a part, la veritat és que es pot dir que el títol està tractant de trobar un sòl al voltant de l'MM200 setmanal, que per regla general acostuma a funcionar molt bé com a suport en tendència a llarg termini. A més de les divergències alcistes que s'observen entre el preu i l'estocàstic setmanal. En resum, si cal provar-ho en el valor a mitjà i llarg termini ha de ser ara i sempre que no es perforin els mínims de l'any.

baba100821
Gràfic setmanal d'Alibaba

Noticias relacionadas

contador