ep logo del grupo de internet alibaba en su sede de hangzou china
CHINA DAILY CHINA DAILY INFORMATION CORP - CDIC /

A l'octubre de 2020 els títols d'Alibaba marcaven màxims de tots els temps als 319,32 dòlars i des de llavors es va endinsar en una dura fase correctiva de la qual encara no ha aconseguit sortir i que l'ha portat a deixar-se pel camí més de un 50%.

Análisis Técnico
S2
211
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Primer de tot, he de reconèixer que esperava més d'aquest valor. Vull dir que confiava que el suport dels 180 dòlars, on al seu dia ens va dibuixar un interessant 'martell' setmanal, aguantaria, de la mateixa manera que l'MM200 setmanal també semblava un suport infranquejable per al valor a llarg termini i al final tot va acabar saltant pels aires. El mercat, encara que a alguns (la minoria) els sembli molt fàcil, no ho és. Mai ho ha estat.

Dit això, ara sí que sembla que el rebot ha arribat. I ho fa des de la base (suport) de l'impecable canal baixista pel qual s'està desplaçant el valor des que va començar la correcció i que passa, al tick, pels mínims d'agost als 152,80 dòlars. I per tant, correccions puntuals a part, ara hi ha la possibilitat que aquest busqui, de nou, la part alta del canal, ara als aprox. 210 dòlars. I després ja anirem veient què ens diu el preu, però la veritat és que tot suggereix que el rebot pot tenir continuïtat, amb les seves correccions contra tendència, és clar.

baba020921
Gràfic setmanal d'Alibaba

Noticias relacionadas

contador